Mijn Net Zero Product configureren (1 product = 1 boom)

Je kunt je Net Zero Product aanpassen door deze stappen te volgen:

1. Klik op de knop “Plant & Offset” in het bovenste menu.NZP #1

2. Klik op de knop “Net Zero Product” onder de dienst Net Zero Product.NZP #2

3. Klik op de knop “View code” om toegang te krijgen tot de configuratieopties voor je Net Zero Product.NZP #3

4. Klik op het tabblad “Customize” om te beginnen met het personaliseren van je Net Zero Product.NZP #4

5. Selecteer je abonnement, personaliseer je bomen, en stel de taal voor de Boomcadeau e-mails naar wens in.NZP #5

6. Sla je wijzigingen op om de aanpassing toe te passen op je Net Zero Product.NZP #6

Meer informatie over je configuratieopties.