Hoe krijg ik de link naar mijn bos

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Ga naar je bos en kopieer-plak gewoon de URL die je in je browser ziet.

Opmerking: je kunt de hoofdpagina van het bos delen, maar je kunt ook direct de impactpagina van je bos delen. Ga gewoon naar de pagina die je wilt delen en kopieer de URL die je in je browser ziet.

*Als je je bos-URL wilt veranderen, neem dan contact op met ons Forest Success team op support@tree-nation.com