Hoe krijg ik mijn updates via RSS-feeds?

Communiceer je inzet met real-time geüpdatete inhoud.

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

RSS-feed met statistieken over boomaanplant

In ons API pakket hebben we enkele RSS feeds opgenomen, zodat je informatie kunt verzamelen over de updates op Tree-Nation, een specifiek project, of zelfs je bos, en deze inhoud direct in je software kunt pluggen.

Het is vrij eenvoudig. Klik eerst op deze link om onze API documentatie over RSS feeds te vinden.

Kopieer dan de link van de inhoudsupdates die je aan je software wilt toevoegen en vervang gewoon de slug door de projectnaam om toegang te krijgen tot het XML-bestand.

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe je “slug” eruit zal zien:

Screenshot 2022-03-31 at 13.08.47

Screen Shot 2021-06-28 at 13.00.48