Hoe bied je een boom aan met een papieren certificaat?

Bij het aanbieden van een boom heb je altijd de mogelijkheid om een boomcertificaat uit te printen en dat persoonlijk aan je vriend te overhandigen. Je vriend ontvangt ook een e-mail, maar je kunt ervoor zorgen dat je je cadeau eerst handmatig geeft.

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

certificate

Om dat te doen zijn hier de stappen die je moet volgen:

1- Bied je boom aan vanuit de sectie “Plant & Offset, zoals altijd.

2- Tijdens het aankoopproces kun je met de kalendertool plannen wanneer je vriend de e-mail zal ontvangen. (Opmerking: Om het verrassingseffect te behouden, selecteer je een datum na wanneer je van plan bent je vriend te bezoeken en hem het certificaat te overhandigen).

3- Vlak na de aankoop ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. In deze e-mail staat een link naar je pagina My Contributions, maar je kunt er ook rechtstreeks naartoe gaan.

4- Op deze pagina vind je een link/knop “Codes and Certificates”. Klik hier en krijg toegang tot al je pdf Boomcertificaten die je vervolgens kunt downloaden.

Een certificaat bevat een boom-URL, waarmee je ontvanger de boom kan ontvangen.
(Vermijd a.u.b. het testen/pogen om de boom zelf te verzamelen of je kunt de boom
op je eigen account verzamelen)!

5- Druk de pdf af.

6- Pak het cadeau in, en het is nu klaar om op papier te worden aangeboden!

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.