Is het mogelijk de boomcadeau-mail nogmaals naar de ontvanger te sturen?

Je realiseert je dat je een Boomcadeau naar iemand hebt gestuurd met de verkeerde e-mail? We laten je in deze FAQ zien hoe je het Boomcadeau opnieuw kunt versturen.

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Voorlopig bieden we niet de mogelijkheid om de e-mail via ons eigen systeem opnieuw te versturen. Je kunt echter nog steeds gemakkelijk de Boomcadeau URL ophalen en zelf een standaard e-mail sturen met de link naar de ontvanger van het cadeau.

Laten we eens kijken hoe je dit doet:

Ga naar de sectie “Mijn bijdragen” van je profiel en scroll naar beneden naar de aangeboden boomsectie. Hier kun je zien of een boom al is ontvangen. Een nog niet opgehaalde boom toont deze oranje balk met de naam van de ontvanger:

Screenshot 2022-08-18 at 15-05-37-png

Klik op de oranje balk om de opties te ontdekken:

Tree Link

Hier kun je de Boomcadeau URL (optie 1) kopiëren en de ontvanger met deze URL mailen.

Je kunt ook de link “Codes en Certificaten” gebruiken om veel Boomcadeau URL's tegelijk op te halen.

trees offered

Het toont je de URL's voor de bomen op het scherm. Zorg ervoor dat je eerst klikt op “Toon meer bomen” om een lange lijst met bomen weer te geven.