Zadenspel

Seeds©, het online spel dat echte bomen plant.

Met ons Zadenspel kun je gratis met de gemeenschap spelen en bomen planten!

Ontdek hoe dit werkt:

Vector (8)

Stap 1. Je zaadje planten

Elke 4 dagen ontvang je een nieuw zaadje om te planten.

Klik op de knop "Plant a New Seed" in de linkerhoek van jouw scherm. Personaliseer dan je zaadje door een leuke foto en een bericht te kiezen!

Klik daarna op de knop aan de rechterkant van je scherm genaamd "Plant your seed" en je zaadje zal automatisch worden geplant.

Size=48, Style=borderless, color=secondary

Stap 2. Tree-Nation burgers zullen je zaadje water geven

Zodra je je zaadje hebt geplant, zullen andere gebruikers het water geven. Hoe beter de inhoud die je aan het zaadje hebt toegevoegd, hoe groter de kans op succes. Wees dus niet verlegen en gebruik al je fantasie!

Size=90, Style=borderless, color=secondary (3)

Stap 3. Je boom ontvangen

Als je zaadje in minder dan tien dagen honderd waterdruppels bereikt, wordt er een boom geplant!

Als je zaadje het niet haalt, geen zorgen, je ontvangt elke vier dagen een nieuw zaadje zodra je je vorige zaadje hebt gebruikt. Ze stapelen zich niet op, maar elke keer dat je een zaadje plant, krijg je na vier dagen een nieuwe!

Plezier maken en tegelijkertijd het bewustzijn over klimaatverandering vergroten

Om je kansen zo veel mogelijk te vergroten, raden we je aan om je zaadje met je vrienden op een sociaal netwerk te delen. Gebruik onze deelknop om het direct te delen op Facebook, Twitter of via e-mail.

Het Zadenspel is zo ontworpen dat elke geplante boom de actieve medewerking nodig heeft van honderden mensen over de hele wereld die het zaadje water zullen geven. Deze collectieve inspanning maakt van elke boom een hulpmiddel om het bewustzijn over onze strijd tegen klimaatverandering en ontbossing te vergroten. Het laat zien dat we er iets aan kunnen doen, en bovendien is het makkelijk om mee te doen!