De Mijn Bijdragen-pagina

Volg en beheer al je bijdragen op één plek. Bekijk wat je hebt geplant, controleer wie je Boomcadeaus heeft opgehaald, of haal Boomcadeau URL's op.

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

In je gebruikersmenu vind je de pagina “My contributions” om alle transacties die je op ons platform doet te beheren en bij te houden.

Om naar je “My contributions” pagina te gaan, klik je op je profielknop in het gebruikersmenu, en vervolgens op “My contributions”.

Menu Tree Nation

My contributions-1

In het gedeelte “History of Contributions” vind je alle informatie over je aangeplante bomen in chronologische volgorde (beginnend bij de meest recente). Dat omvat je totale aantal bijdragen, de data, de diensten die voor elke aanplantbestelling zijn gebruikt, en meer.

Je vindt bovenaan ook een “Filter”-balk waarmee je je bijdragen kunt filteren op dienst of datum.

Over URL's en certificaten:

Binnen elke individuele bijdrage kun je al je boomcertificaten downloaden, je boom-URL's kopiëren en elke boom die je plant vanaf dezelfde plaats bekijken.

Als je bomen aanbiedt aan een grote groep met de Geavanceerde optie, kun je vanuit deze sectie alle Boomcadeau URL's die in je transactie zijn gegenereerd in één spreadsheet ophalen. Je kunt dit verkrijgen door te klikken op de downloadknop onder de kolom “Tree-URL”

Als je voor jezelf plant krijg je één certificaat per aankoop, en een individueel certificaat per persoon als je voor anderen plant.

Ontdek echte gegevens over de bomen die je naar je klanten stuurt

Door in een bijdrage op het nummer onder “View trees” te klikken, kun je informatie zien over de bomen die je naar je klanten hebt gestuurd. Je kunt uitgebreide informatie vinden over wie je Boomcadeau-mails opent en de door jou gesponsorde bomen ontvangt.