Hoe vind ik mijn product-ID's - Shopify

Je kunt je account zo aanpassen dat er alleen bomen op bepaalde producten worden geplant. Hiervoor moet je ons de lijst met Product ID's sturen die een boom moeten planten (niet de lijst met producten die dat niet moeten doen).

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Merk op dat als je wilt voorkomen dat je laaggeprijsde producten bomen planten, we een andere methode voorstellen: een beperking per productminimumprijs. Vraag ons om advies als je deze optie nodig hebt.

Stap één

Om het Product ID Nummer te krijgen ga je naar “products”.

Stap twee

Klik op het product waarvan je het Product ID Nummer wilt krijgen.

Stap drie

Go to the URL at the top and copy the number that comes after “…/products/”

Stap vier

Als je alle product-ID's hebt verzameld waarvoor je bomen wilt planten, stuur ons dan de lijst.

Videohandleiding