Hoe vind ik mijn product-ID's - Woocommerce

Je kunt je account zo aanpassen dat er alleen bomen op bepaalde producten worden geplant. Hiervoor moet je ons de lijst met Product ID's sturen die een boom moeten planten (niet de lijst met producten die dat niet moeten doen).

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

WooCommerce maakt het eenvoudig. Je hoeft alleen maar over het product te scrollen, zoals je hier ziet op je productpagina.

product-ID-on-products-page

Als je het product aan het bewerken bent, en niet terug wilt gaan om zijn ID te vinden, is er een andere snelkoppeling.

Markeer de URL in je browser en je ziet het postnummer in de lange URL. Dat postnummer is je productnummer.

product-ID-in-browser-URL-bar