1. Helpcentrum
  2. Beginnen
  3. Doe mee met ons initiatief

Je gratis bomen om mee te beginnen

Als je een bos voor je bedrijf maakt, of als je lid wordt van ons ambassadeursprogramma, ontvang je een aantal gratis bomen om weg te geven aan vrienden, klanten en contacten.

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Waarom we dit doen

Als het even kan, besteden we ons marketingbudget liever aan het planten van extra bomen. Daarom bieden we je bomen aan om onze dienst uit te proberen. We zijn er vrij zeker van dat je ons platform geweldig zult vinden. Vooral als je zeer positieve feedback van je klanten begint te krijgen.
Wij geloven dat als je het probeert, je het zult adopteren. Door het 'beslissingsproces' korter te maken, kunnen we ook onze kosten voor introductie verlagen. Dus uiteindelijk, ook al is het onconventioneel en verrassend, stelt dit aanbod ons in staat om wereldwijd meer bomen te planten tegen kosten die we ons kunnen veroorloven. Dat is waar we om geven.

Tree-Nation trees

Voor ambassadeurs

Als burger of bedrijf kun je meedoen aan ons ambassadeursprogramma.
Als onderdeel van dit programma kun je 25 gratis bomen krijgen.

Voor bedrijven

Met je bedrijfsaccount bieden we je 100 gratis bomen aan voor je bos. Dit is onze openhartige strategie om ervoor te zorgen dat je verliefd wordt op Tree-Nation en de komende 20 jaar bomen blijft planten :)

Deze gratis bomen zijn direct beschikbaar zodra je je bos registreert.

Hoe je kunt zien hoeveel vrije bomen je nog hebt

Ga naar je gebruikersmenu.

user menu max

In je gebruikersmenu vind je je gratis bomen.
(Let op: als je geen gratis bomen meer hebt, verschijnt deze informatie niet).

profile menu max

Hoe te planten met de gratis bomen

Je kunt op de knop Plant klikken in het gebruikersmenu:

free trees

Of ga gewoon naar de rubriek Planten en Aanbieden.

Houd er rekening mee dat slechts een kleine selectie van soorten kan worden gebruikt als gratis bomen. Niet elke soort in ons platform is beschikbaar voor dit programma.

Gebruik de volgende toggle om de lijst te zien van de boomsoorten die je gratis kunt planten:

free trees 2

Plant je bomen dan normaal. Als je twijfelt, klik dan hier om te leren hoe je bomen plant en aanbiedt.

Free trees page

Gebruik je gratis bomen zoals je wilt, in je eigen tempo. Probeer eens bomen aan te bieden aan je team en klanten en ontdek hoe leuk ze het vinden. Veel plantplezier!