Bomen planten (als bedrijf)

Tree-Nation is ontworpen om het planten van een boom heel eenvoudig te maken.

Bomen planten is onze basismodule om alle op Tree-Nation beschikbare soorten te planten. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp bij onze zakelijke diensten.

Hier volgt een stappenplan:

1. De eerste stap is het aanmaken van je bosaccount. Registreer hier om je eigen bos aan te maken.

2. Zodra je bos is aangemaakt, selecteer je de optie “Companies” in onze sectie Plant & Offset en klik je op “Plant trees”.

3. Je kunt een plantproject kiezen, de soort, en het aantal te planten bomen. Ook kun je je boom personaliseren met een afbeelding of boodschap. Hierna klik je gewoon op de knop rechts “Plant your trees”.

4. Controleer je aankoop. Als alles er goed uitziet, klik je op “Pay & Plant”.

5. Klaar! Je hebt je bomen geplant!