Bied je Boomcadeaus aan via een unieke URL

Deel één unieke URL naar meerdere ontvangers en schenk aan elk van hen een boom

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Met deze dienst kun je een unieke URL genereren en naar meerdere gebruikers sturen, zodat elke gebruiker afzonderlijk zijn boom kan ontvangen via dezelfde URL.

Dit is praktisch als je meerdere klanten hebt en je je marketinginspanningen of ontwikkelingsinspanningen wilt minimaliseren. Dit is waar deze dienst de perfecte brug slaat door je in staat te stellen een enkele URL te gebruiken die werkt voor al je Boomcadeaus.

Zodra er op de URL wordt geklikt, wordt de eindgebruiker doorgestuurd naar het individuele Boomcadeau. Vanaf daar is de ervaring precies hetzelfde als voor elke andere Boomcadeau.

Test het!

Voel je vrij om onze unieke URL-link hieronder te testen om een gratis Boomcadeau van Tree-Nation te ontvangen en kijk hoe het werkt! Klik hier: https://tree-nation.com/collect/63e4e988df30a

Aanpassingen en vereisten:

• 'offline Boomcadeau' is aanpasbaar in de URL.
  • De taal van de landingspagina kan ook worden aangepast.
  • Deze functie is beschikbaar voor campagnes van minimaal 1000 bomen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht naast de prijs van de bomen.

Stap 1 - Genereer de bomen voor de unieke URL

Gebruik de dienst Bomen Schenken met de geavanceerde opties.

Hier is een instructievideo, maar je kunt ook de onderstaande stappen volgen:

1- Kies de soort.
2- Kies het aantal bomen per ontvanger (als je 1 boom wilt aanbieden aan 1000 ontvangers, zet hier dan "1").
3- Selecteer de afbeelding en schrijf een bericht voor de boom die de ontvanger te zien krijgt.
4- Klik op 'Aanbieden aan een grote groep' aan het einde van de pagina en klik dan op geavanceerde opties. Hiermee kun je de bomen zelf versturen via een unieke URL.
5- Voer het aantal ontvangers in.
6- Ga verder naar afrekenen.

Stap 2 - Vul het formulier in

Als je de aankoop hebt gedaan, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op:

Stap 3 - Wij genereren je unieke URL

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de unieke URL. Deze URL kun je vervolgens gebruiken in je online campagne.

Zie ook
Als je bomen van een Offline bron wilt aanbieden, kijk dan op Bomen Schenken via een afdrukbare QR-code.