Bomen planten en schenken

Plant zelf bomen of geef een origineel cadeau door bomen aan te bieden.

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Boomcadeau is onze handmatige oplossing voor bedrijven. We hebben ook een geautomatiseerde oplossing

Hier vind je een aantal instructievideo's die je helpen om gemakkelijk door onze website te surfen:

Bomen planten en schenken

1. Log in op je account om naar je digitale bos te gaan.
  2. Klik op 'Starten met aanbieden' in onze Aanplant-en compensatiesectie.
  3. Volg de stappen op onze pagina om de boom die je plant aan te passen door het plantproject en de soort te selecteren:

4. Beslis of je de bomen wilt planten of schenken.

5. Selecteer de hoeveelheid. Houd er rekening mee dat het aantal bomen dat je selecteert aan elke ontvanger wordt geschonken.

6. Personaliseer je Boomcadeau door een bijschrift, foto of video toe te voegen om je digitale boom te versieren. Je kunt hier ook meer lezen over Boomcadeaus.
  7. Gebruik het gedeelte 'Recipients' om de ontvangers van je boom één voor één toe te voegen of klik op de optie 'Offer to a large group' om ontvangers in bulk toe te voegen vanuit een Excel- of Google-sheet.
  8. Klik op 'Plant your trees' en reken af om je Boomcadeau te versturen.

Hoe je bomen cadeau doet met een geavanceerde optie. (Bekijk eerst de video hierboven)

Deze oplossing is praktisch voor grote bedrijven die de bomen liever vanuit hun eigen mailingsysteem versturen.

In plaats van Boomcadeaus te versturen via het Tree-Nation mailingsysteem, heb je toegang tot een Excel-lijst met alle URL's die gekoppeld zijn aan elk van je Boomcadeaus zodat je die zelf kunt bezorgen aan je ontvangers via een medium naar keuze.

1. Klik op 'Offer to a large group' om toegang te krijgen tot de URL's.
  2. Klik op 'advanced options' onder 'Recipients' information'.
  3. Klik vervolgens op de knop 'Send the trees myself'.
  4. Voer het aantal ontvangers in naar wie je de bomen wilt sturen.
  5. Klik op 'Plant your trees' en vervolgens op 'Pay & plant' bij het afrekenen om uw aankoop af te ronden.
  6. Ga naar je 'History of Contributions' en zoek de bijdrage die betrekking heeft op het Boomcadeau in kwestie.
  7. Klik op de downloadknop in de kolom 'Tree-URL' om een Excel-bestand te downloaden met alle bijbehorende Boomcadeau-URL's.
  8. Kopieer de URL's en stuur ze naar je ontvangers via je gewenste methode.

Hoe het is om een boom te ontvangen

Ontdek wat de ervaring van je ontvangers zal zijn wanneer zij hun boom ontvangen door de onderstaande video te bekijken.