Hoe stel ik mijn API in?

Bepaal de IOT configuratie die het beste bij je behoeften past.

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Wanneer we je IOT instellen, sturen we je 2 informatie-elementen: Je bos id en je API token.

Er zijn verschillende manieren om de API te gebruiken:

• 2 niveaus: je plant bomen voor je klanten. Meer informatie
  • of 3 niveaus: je fungeert als platform en plant bomen namens je b2b-klanten voor hun eindklanten. Meer informatie

Wanneer we je je token geven, gaan we uit van een standaard configuratie van de instellingen:

• je gebruikt een “2 niveaus” configuratie
  • Boomcadeau verstuurt de Boomcadeau-mails niet.
  • je rekening wordt vooraf gecrediteerd met een creditcard

Als deze standaardconfiguratie niet overeenkomt met de manier waarop je de API wilt gebruiken, laat dit dan weten aan je Forest Success Manager en we zullen de configuratie snel aanpassen.

Belangrijk
Controleer ook of je de juiste betalingsconfiguratie hebt.