Handleiding Net Zero Website

Volg de onderstaande instructies om de Net Zero Website widget op de footer van je website te laten verschijnen en je website gratis te compenseren!

Dit artikel werd vertaald met behulp van artificiële intelligentie. Een professionele vertaler zal het binnenkort nakijken.

Om de Net Zero Website widget op je Shopify website te installeren, ga je eerst naar Net Zero - Tree-Nation en druk je op de knop Activeer je Net Zero Website label. Het zal een code voor je genereren die je moet kopiëren.

Kopieer vervolgens de gegenereerde code zoals in de schermafbeelding hieronder:
Ga vervolgens naar je Shopify-thema's en bewerk je code:

Vervolgens vind je onder de map secties het bestand footer.liquid, klik erop en je vindt een geschreven code die de voettekst van je website weergeeft. Daar moet je de code plaatsen die we je hebben gegeven.

Probeer de code die je eerder hebt gekopieerd, bijna onderaan de code te plaatsen, sla het bestand op, bezoek dan je webpagina en houd de veranderingen van je voettekst in de gaten. Als het je niet bevalt hoe het eruit ziet, vervang de code dan ergens anders in hetzelfde footer.liquid bestand. De widget zal van plaats veranderen, afhankelijk van waar je precies de code plaatst die we je gegeven hebben. Test steeds opnieuw tot de plaatsing overeenkomt met je behoefte.

Als je twijfels hebt, neem dan contact op met slim@tree-nation.com